Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Päiväni valokuvaajana

Juhannusaattona pääsin ikuistamaan ihanaa hetkeä - ystäväni meni kihloihin ja pyysi minut ottamaan heistä valokuvia. Sää oli tilattu aurinkoiseksi ja lämpimäksi ehkäpä juuri tätä varten! :)

Minähän oikein intouduin kun pääsin räpsimään kunnon kameralla. Jopa niin paljon, että on pakko saada myös itselle kunnollinen järjestelmäkamera. Eihän tuollaisella taviksella tee enää mitään.
Kuvat on otettu Canon 1100d järkkärillä ja huom tämä oli siis ensimmäinen kerta ever kun kosken järjestelmäkameraan, joten olen enemmän kuin tyytyväinen siihen mitä sain aikaan. Minun tuurilla olisi voinut käydä niinkin, että kuvat olisivat olleet epätarkkoja ja oltaisiin päästy uusinta reissulle.

Kiitos kuuluu kuitenkin ennen kaikkea kihlaparille ja kauniille miljöölle. Upeaa!



Tämä oli minusta kaikkein upein kuva! Onnea yhteiselle tielle!


   

Näin upeassa säässä ja ympäristössä oli kyllä erittäin nautittavaa ottaa kuvia. Tuli sellainen olo, että tätähän voisi tehdä ihan milloin vaan. Menisi päivä varmasti yhdessä hujauksessa. Nyt eikun oman kameran hankintaan!


Herkkä ja kaunis kuva.

Tätäkin kautta vielä kiitän kihlaparia siitä, että pyysitte minua mukaan. Tämä oli hieno juttu ja ties mitä se vielä joskus poikii. Tähän hetkeen se tuotti suuren "tarpeen" hankkia se oma, kunnollinen kamera. Heh hee...

Keväällä kun mietin siihen Bikini Challengeen osallistumista ja kysyin, että mitenköhän saisin itseni tsempattua - ehdotti avopuolisoni hankkivansa järkkäri kameran "palkinnoksi". Silloin en niin innostunut siitä, kaipa olin kuvitellut hänen ehdottavan kenties kylpylälomaa tai matkaa. Niistä haaveilin silloin. Matka on tiedossa jo nyt muutenkin, joten tuo kamera olisi oiva porkkana jollekin projektille.

Iloa ja onnea jokaisen elämään, toivottavasti juhannuksesta on jo toivuttu! Täällä se meni erittäin rauhallisesti ja hetkestä nauttien. Kerrankin tuntui minultakin se luonnistuvan :)






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti