Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uudet taulut ja lyhty

Tänäänpä päätin päästä vihdoin toimeen jo alku viikosta aloittamassani hommassa. Päätin nimittäin vähän vaihtelun vuoksi uudistaa meidän olkkarin taulut. Mulla on ollut siellä ikean kehyksissä ennestään jostain askartelu kaupasta ostetut skräppäys paperit, jotka näyttivät vanhoilta sanomalehti leikkeiltä. Ihan kivat nekin, mutta nyt oli aika jollekin uudelle. Vaihtelua...

Ensin etsin netistä ja muualta kivoja tekstejä tai kuvia tauluihin ja tulostin muutamat muokkailtuani ne tekstinkäsitellyllä kivalle fontille ja asettelulle. Ongelma kuitenkin oli tulosteen koko A4. Taulut ovat isommat. Ensin ajattelin, että laitan mulperipaperia sen A4 ympärille "kehykseksi" ja sen sitten siihen ikean kehykseen. Totesin sen kuitenkin näyttävän ihan typerältä.

Toinen idea olikin sitten lopulta sata miljoonaa kertaa parempi. Aurinkoinen ja valoisa päivä - teipillä malli kiinni ikkunaan ja piirtämään ääriviivoja läpi ja TADAA! Tuli sikamageet ja ihan itse tehdyt! Minä tykkään! Peura silhuetti oli valokuva, mutta nytpä siitäkin sitten tuli piirros.





Ikkunaa vasten oli hyvä piirtää kun sattui uloskin kaunis päivä, että valoa oli riittämiin.




Tuommoisetpa niistä nyt sitten tuli valmiina. Tuo peuran silhuetti on vähän taiteellinen tuon oksan osalta, mutta se oli jotenkin hankala "kadottaa" tuonne ylöspäin ja ihan ylhäältä asti piirrettynä se olisi tullut niin raskaaksi.

Kivat tuli...

Viime viikonloppuna palkitsin itseni perjantaina kotiin lähtiessäni. Työviikon jälkeen päätin vihdoin ostaa tuollaisen jo vuosi sitten haaveilemani Ibiza pallolyhdyn. Se on ilman valoa kauniin hopea ja valon kanssa muistuttaa melkein kuin jotain planeettaa. Se on aika iso ja tosi kiva :) Nyt on siis taas uusi juttu tuon lipaston päällä.




- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti