Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen lomamatka - mökille!

Ensimmäisen lomareissun suuntasimme mökille! Mummuni mökille.
Hommia riitti ja koko juhannusaaton paistoi aurinko. Ei silti liian lämmin päässyt yllättämään sillä kylmä pohjoistuuli tuulahteli koko päivän ja vielä seuraavankin.

Pulahtamassa kävin saunan jälkeen parina iltana, mutta vesikin oli niin jäätävän kylmää, että jalat sanoi sopimuksen heti irti. Veteen oli juostava ja äkkiä pulahdettava ja äkkiä ylös. Ja siltikin jalkoihin koski kovasti kun nousi takaisin laiturille. Hyi että! Hyvää se tekee, mutta jalkoihin pitäisi keksiä jotkut töppöset.

Tässä vähän kuvia...







Sitten vähän uimamaisterin taidonnäytteitä!







Ja sitten väsyneen uimamaisterin päiväunikuva. Mummun pauhaavan radion ääreen kelpasi nukahtaa. Mitäköhän unia mahtoikaan näkyä?



Seuraavaa matkaa odotellessa on luvassa mm. ystävän häät ja muuta pientä kivaa.

- Milla





2 kommenttia :

  1. No kylläpäs "maisteria"nukuttaa makiasti,ei uskois,että hänkin on noin perso hyvän musiikin perään,että täytyy kuunnella oikein korva kiinni radiossa,tulee pian kuulovaurioita:) vai olisko tullu uutiset ja se tärkeä sää,josko seuraava päivä olis lämpimämpi,että pääsisi taas uimaan...Kyllä tuossa sängyssä on otettu monet makiat päiväunet,ja yöunet,tosin yö oli pitkän tuntuinen,kun heräs vähän väliä,kun piti yrittää kääntää kylkeä,oli niin kovan tuntuinen nukkua 8t,ehkä patja oli liian ohut...Mukavat muistot tulee mieleen ihanista kuvistasi ja TOSI MAHTAVAA,kun Sinulla on tälläinen blogi,jossa julkkaiset juttujasi,jotta voi seurata,mitä IHANAA olet taas suunnitellut ja sisustanut.Sinulla taisi olla rapaperin lehdestä tehty erittäin kaunis somiste.Olen kiinnostunu,miten valmistit sen,koska meillä on valtavia raparperia ja sen lehtiä,naapurikin sanoi,ettei ole koskaan nähnyt niin isoja lehtiä,kuin meillä nyt on.Sinulla on myös erittäin hyvä suunnittelukyky yhdistellä kaikkea ihanaa,niin sisällä kuin ulkonakin.Ihanaa katsella kuviasi aina ja toivon että nään taas pian uusia tuulahduksia sieltä ja mummon mökiltä ja missäs ne "REMONTTI-REISKAN" kuvat on,ei oo viel näkyny kertaakaan???hmm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on tuolla ylempänä vasemmalla tuollainen "tunnisteet" kohta missä on esim. sanoja arabia, koira, koti, kesä jne. vaikka mitä. Siellä on myös "betoni askartelut". Sieltä löytyy ohjeet siihen betonilehteen :)

      Poista