Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hääkuvaus

Apua! Jänskättää vähän.

Ystäväni pyysi, että ottaisin heidän hääkuvansa. Kuvaan sekä parin, että vieraat ja tietty häissä muutenkin. Olen katsellut kaikenlaisia ideoita ja kuvia ylipäätään ja oi nyt vähän ohi aiheen, muttai ai että mä vaan aina tykkään enemmän ja enemmän näistä kaikista gif.-animaatioista. Niin tässä kuin muissakin aiheissa. Se on jotenkin nostalginen juttu.

Harmi, että jostain syystä gimpillä (mikä on ainut ohjelma mulla kotona) saan tehtyä tosi huono laatuisia animaatioita pelkästään. Luulen että vika on ehkä vaan minussa, mutta en osaa oikein käyttää sitä niin en saa sen parempaa siitä tehtyä.

Löysin upean sivuston: jlbwedding.tumblr.com, josta nämä seuraavat kuvat ovat. Nämä eivät siis todellakaan ole omiani ;) Kauniita. Kannattaa selailla!

Kuva: jlbwedding.tumblr.com / Jeffrey Lewis Bennett.

Kuva: jlbwedding.tumblr.com / Jeffrey Lewis Bennett.

No, aina saa haaveilla kaikesta, ehkä joskus saan tehtyä jotain tällaista.

Toivotaan hääpäiväksi oikein hyvää säätä niin saadaan kivoja kuvia. Jos sattuisi satamaan niin improvisoidaan vähän lissää.

Koko juttuhan lähti siitä, kun otin tulevasta hääparista reilu vuosi sitten kihlajaiskuvia. Jotenkin ne kai sitten onnistui kun luottoa on näihinkin. Harmi vaan, kun olen blogia muokkailut uuteen uskoon mm. kuvien osalta niin kaikki vanhat postaukset joissa näitäkin kuvia esittelin on ihan karmean näköistä pikseli mössöä ja muuta sotkua kuvien osalta. Tää harmittaa tosi paljon. Tässä yksi niistä kihlakuvista.



Tässä vielä Pinterestiin tallentamani kansio:




- Milla





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti