Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tv-taso

Uusi elämä vanhalle tv-tasolle - toistamiseen!

Heissan! Meillähän on ollut tuo n. puolitoista vuotta sitten pelastamani tv-taso kiltisti käytössä siitä asti kun sen tuunasin entistä ehommaksi. Tarinan takana on siis minun halu saada mahdollisimman leveä tv-taso. No eihän sellaista löytynyt tai olivat taivaisen kalliita. 

Löysinkin sitten sopivan tuunaus kohteen nettikirpparilta kympillä. Kolme moduuli tasoa, joihin rakennettiin kotona hieno sokkeli ja maalia päälle. Hieno tuli.

Tämän parempaa kuvaa minulla ei tv-tason moduuleista ikävä kyllä ole "ennen" vaiheessa. Niitä on tosiaankin kolme. Ja olivat tuollaisia ihan tumman ruskeita. Tästä onkin jo aiemmassa postauksessa viime keväältä. Lue juttu täällä: DIY.



Tv-taso nyt:

Kaipasin kuitenkin alusta asti noita dvd- levyjä piiloon. Ne kun ovat kaikki niin kovin erivärisiä keskenään ja aiheuttavat hallitun kaaoksen silmänurkkiin kun sohvalta katselee tv:tä. Ajattelin ensin ostavani hyllyille korit tai laatikot, joihin dvd:t mahtuisi. Pitkään se ajatus kyti mielessä ja aina välillä näin jotain sopivaa.

Viimeksi ajatus heräsi taas talviunilta kun kävimme luokan kanssa Helsingissä. Granit myymälässä oli kivoja vaneri laatikoita myynnissä ja mietin, josko meillä kotona osattaisiin tehdä vastaavat ;) No ei jaksa aina kaikkea... Katselinkin siis nettikaupoista sopivia, mutta ne olisivat tulleet maksamaan pitkälti yli satasen.

Sitten se iski IDEALLA! Miten en ollutkaan aiemmin tajunnut. Siihenhän saattaisi tehdä ovet. Ihan oikeat ovet. Kuten keksimmäisessä modulissa jo olikin vitriiniovet, niin noissa toisissakin oli tila oville. Siispä tilaus sisään kotona ja pian olivatkin puusta tehdyt hienot ovet jo valmiita. Ostin jo ensin peittävän vaaleanharmaan Helmi- kalustemaalin. Tajusin kuitenkin, että petsattu lakka olisi paljon kauniimpi vaihtoehto sillä meidän sohvapöydän pinta on vanhaa harmaata lankkua.

Siispä kävin maalikaupassa kahteen kertaan ennenkuin lopputulos oli mahdollinen. Ikeasta vielä uudet samanlaiset nupit joka oveen ja avot...





Meidän koira neidinhän täytyy tulla aina ja jokapaikkaan. Linssilude! Mitä sä mamma niitä ovia kuvaat? Kuvaa mua!





Oviin tuli nyt isännän toimesta kultaiset - NII-IN - kultaiset! saranat. No, eipä ne näy kuin näin oikein läheltä tarkasteltaessa eli ei se mitään! Pienien vaikeuksien jälkeen ovet saatiin kiinnitettyä ja tosi hieno tuli! Jes!



Ja taas se linssilude! :)


- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti