Sivut

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Dymo - Mippa aikaansa jäljessä?


Vihdoinki mullakin on tämmönen - Dymo! Joo mää tiedän, oon aikaani todellakin jäljessä. Näitä on ollu nyt jo sata vuotta kaikissa sisustusblogeissa sun muissa. Tai no, onhan tää perus dymo muutenkin jo vuodelta miekka ja kivi. Mutta eniveis tää on kyllä kiva. Johonki juttuihin tää vaan sopii ja nyt kun tulee meille se uusi keittiö niin halusin sinne sitten uudet astianpesuaine ja käsisaippua pullot. Ikeasta kaksi valkoista pumppupulloa ja Dymolla niihin labelit, notta tietää mistä pullosta ottaa mihinkin ainetta.

Ja joo-o näihin tarvitaan ripaus huumorintajua. En halunnut kirjoittaa tylsästi S-A-I-P-P-U-A tai ASTIANPESUAINE. Joten pienen kainuulaisen mielikuvituksen kautta pulloihin taittuivat yllä nähtävät tavut.

Pitihän sitä heti testata vähän muuhunkin!





Tein tuohon meidän eteisen lipastoon uudet laput. Nuohan on ne liitutaulu lipakkeet, mutta taululiitu leviää aina kun välistä laitan takin vaikka hetkeksi roikkumaan tuohon vetimeen. 

Dymon tilasin Clas Ohlsonilta ja siinä oli valmiina tuo musta tarranauha mukana. Vähän jännitän, että kuin pitkästi sitä mahtaa tuolla olla. Sillä ainakaan nettikaupasta en löytänyt pelkkää nauhaa myytävän tähän karvalakki malliin.


- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti