Sivut

tiistai 19. elokuuta 2014

Matkalla Nordkappiin








Huh. Matkasta on jo kohta kuukausi mennyt. Ihanaa katsella näitä kuvia ja muistella parasta reissuammme! Parasta tähän astisista. Matkasimme siis Norjaan Nordkappiin. Nämä kuvat on kaikki Norjan puolelta - jonne menimme Nuorgamista. Ajelimme Tanabrun, Ifjordin ja Stabbursdalenin kautta Skarsvågiin. Sieltä matka jatkui Nordkappiiin ja Altaan. Suomenpuolelle tulimme takaisin aina yhtä kauniin Kilpisjärven kautta. Matka kuvia ajattelin laitella pätkissä koska niitä olisi ihan liikaa yhteen syssyyn.

Yövyimme leirintäalueilla ja yhden yön olimme mökissä. Juurikin tuolla Skarsvågissa koska sattui niin hurjan tuulinen ja sumuinen ilma. Koiran posketkin täyttyivät ilmalla kun tuuli puhalsi päin kasvoja.

Leirintäalueella yöpyminen oli suht samanhintaista kuin Suomessakin. 25-30e / yö sis. sähkön. Mökki olikin sitten aika hintava. Noin 120 euroa / yö. Mutta se oli tuolloin kyllä sen arvoinen. Pääsi ihan kunnon suihkuun ja lämpimään mökkiin. Tuuli sai ihan rauhassa ujeltaa nurkissa. Ulkona oli kiva käydä kävelemässä ja tutustumassa ympäristöön kun oli lämmin paikka johon palata.


ps. Muistathan käydä äänestämässä kuvaani SodaStreamin kilpailussa. Kilpailusivulle tästä.





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti