Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

Villasukat ja jännittäviä juttuja



Siis mitkä?

Niin ne pehmeät, lämpimät - villasukat! Tänään on ollut illalla jotenkin kipeä olo. Kääk. Viikonloppuna on luvassa Helsinki Midnight Run ja kipeilylle ei siis olisi sijaa. Kurkku oli kipeä jo viimeviikolla, mutta se meni onneksi nopeasti ohi. Nyt tuli uudelleen jotenkin tosi vetämätön olo. Kaivoin siis villasukat jalkoihin. Jo helpottaa...

Tänään oli muuten tosi jännittävä päivä. Sain mahtavan työharjoittelupaikan Glorian Koti lehden toimituksesta. Ihan huippua! Jännitin ensin miten mun käy, mutta turhaan. Tuntuu kyllä vähän pelottavalta mennä harjoitteluun suureen kaupunkiin ja ihan uusiin kuvioihin. Kuitenkin hyvällä tavalla. Samalla se on nimittäin unelmien paikka! En voisi parempaa kuvitella. Kyllä kaikki asiat aina vierähtelevät paikoilleen kuten tämäkin.

Huomenna onkin vapaapäivä, joka kuluu varmaankin maalaten ulkona puuvajaa, ulkoillen ja ehkäpä taas mustikoita keräillen. Ja mikä parasta, meillä vietetään syntymäpäivää - joten jotain hyvää ruokaa on pakko kuulua kyllä elokuiseen tiistaihin.





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti