Sivut

lauantai 4. lokakuuta 2014

Hullutuksia


Pitkästä aikaa jotain kotoa... Ja huh huh. Kyllä olen taas itselleni kehitellyt sellaiset visiot ja kuvitelmat päähäni, että heikompaa hirvittää. Tuo työharjoittelupaikka ei ainakaan yhtään auta asiaa. (Glorian Koti siis)

Ensinnäkin olen jo vähän aikaa sitten aloittanut jonkin asteisen järkeilyn sille, että haluan oikeasti turhasta tavarasta EROON isolla eellä. Meille on kertynyt ihan turhaa kamaa plus mun vanhaa vaatetta jne. Oon vaan niin laiska viemään niitä kirppareille kun siellä pitäisi sitten ravata niitä järjestelemässä. Matkoineen ja pöytämaksuineen ei edes mitään järkeä viedä kamaa oikeesti kirpputorille.

Pitäis vaatteet käydä taas kerran läpi ja viedä vaikka sitten uffille osa. Ja turhaa kotiroinaa pistin jotain jo fb:n kirppikselle. Mutta mitä niille lopuille?

Mutta onko sen niin, että kun jostain luopuu niin jotain tulee tilalle? Klisee?
Koskeeko se myös automaattisesti tavaraa? Minusta välillä tuntuu, että juu. Todellakin nimittäin haluan vihdoin meille keittiöön ison maton talveksi. Ja pikkumaton sähköhellan eteen ettei kokinkaan jalat palele. Puuhellaan tarvis muuten vetää liesimusta käsittely. Käytäisiinköhän heti huomenna hankkimassa sitä?

Ulos tulikin jo vähän uutta kun oli ihan pakko laittaa muutamat syysistutukset etuovelle. Voisinkin räpsäistä niistä muutaman kuvan tänne viikonloppuna.


ps. Tuon keittiönmaton ajattelin, että voisin hankkia itselleni syysloma lahjaksi viikon päästä. Eikö se olisi aika kiva juttu fiilistellä sitten kun on aikaa olla kotona. Musta karvalapsikin taitaa nyökytellä ajatukselle. Vai mitä?





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti