Sivut

torstai 23. lokakuuta 2014

Suhinaa kotona


Vaihtelin syysloman alussa vähän verhoja ym. ja laitoin noita ensimmäisiä tunnelmavaloja paikoilleen. En ymmärrä miksi, mutta en saa millään otettua nyt mitään kivoja kuvia. Vaikka kuinka kuvailen niin en ole mihinkään kuviin tyytyväinen. Ehkä ajatukset on muualla ja vaikka kuinka haluaisi jakaa kaikkea kivaa tänne bloginkin puolelle niin ei nyt riitä paukkuja joka hommaan! 

Ulkona onneksi alkaa olla kaikki aika kuosissa lumen tuloa varten. Puuvaja on valmis pieniä maalaushommia lukuunottamatta. Se viimeistellään siis ensi keväänä. Puut on kaikki saatu suojaan sisälle ja nyt on sitten hyvä lämmittää taas talvi. Lehdetkin on lähes kaikki haravoitu ja viety muualle. Muutamat kasat tuolla vielä odottelisi. Nyt on ollut märän kelin jälkeen vaan pakkasta niin niitä on vähän vaikeakin sieltä siirrellä. Katsotaan josko ne viimeisetkin sais tuossa viikonloppuna vietyä pois.

Viikonloppu taitaa mennä muuten siivoillen, järjestellen ja rentoutuen kotona. Nimittäin maanantaina meille tulee kotiin mukavia vieraita. Jännittävää!

Huomenna on jo perjantai. Kivaa!





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti