Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Kodin sisustamista syksyyn

Syksyyn päin tässä ollaan nimittäin auttamatta menossa. Minusta sen tuntee jo ulkona ettei ole ihan kesä kesä enää. Mietiskelin pitkään, että haluaisin muuttaa vähän joitakin juttuja alakerrassa kun nyt niitä "vanhoja" verhoja oli esim. katseltu tammikuusta lähtien. Tulos oli viime lauantaina se, että saatuani sopivaa apua - nosteltiin pöytiä ja vaihdeltiin mattoja. Halusin katsoa ensimmäisenä sopiiko talja olohuoneen lattialle vai ei...

Hienoisen pyörittelyn jälkeen se sopi ihan hyvinkin. Vähän mua kyllä inhottaa, että se on joku joka siinä lattialla makailee. Sen lisäksi kuvissa makoilee koiruliini. Missä hän ei nyt sit olisi mukana? :)

Olohuoneessa vaihtui siis matot, tyynyt ja verhot. Muutama sisustus esine sai uuden paikan.
Olohuoneesta ei kyllä ole tainnut olla yhtäkään postausta aiemmin, mutta anyways tässä "uusi" olkkari.










Tein kesälomalla itse uudet taulut olkkariin. Toinen on pelkkä printti netistä ja
toisessa on sisarukset samasta pentueesta - meidän koira ja äitini koira.


Hurrikaanissa kahvipapuja. Koristeellinen juurakko on Lapin
tuliainen muutaman kesän takaa.


"Minä meninkin rahille!"


Vanha munkkipannu on löytö talon ullakolta. Siinä on jo viime kesästä asti
poltettu kynttilöitä. Koristuksena tälläerää simpukoita.


Sitten ruokailuhuoneeseen. Sinne vaihtui toiset verhot, mintunvihreät samettiset saivat mennä yläkerran huoneeseen ja "komeron" oviaukkoon. Sinne muuttivat myös sävysävyyn olevat räsymatot ja tänne tilalle tuli olohuoneen harmaa nukkamatto.

Tyynyt vaihtoi myös paikkaa huoneesta toiseen. Ruokailuhuoneesta olohuoneeseen, yläkerran aulasta olohuoneeseen, olohuoneesta yläkerran makuuhuoneeseen ja makuuhuoneesta aulaan... Huh. Pysyyköhän tuossa edes perässä.

Verhot saivat tampit juuttinarusta kun ei muutakaan ollut tähän hätään. Pöytäliinaa en laittanut ollenkaan kun pöytä on noinkin kaunis ja vaihtelu virkistää. Pentikin lyhtyyn vaihdoin kontrastiksi mustan kynttilän ja viritin siihen samaa pitsiä ympärille mitä on hyllyn reunoissakin. Lue niistä enemmän täältä.








Hätä keinot keksii ja itseasiassa nuo narut on mielestäni ihan hauskan näköiset.
Sopivat tyyliin ollen kuitenkin jokseenkin huomaamattomat.


Pahoittelen huonossa valossa otettuja kuvia, tuli vaan tarve saada joku kollaasi tästä lauantai iltana pakerretusta muutoksesta. Tämän jälkeen olikin hyvä nauttia muutama kuohuva hyvässä seurassa...






2 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia! Ja ihana tuo pitsijuttu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Minäkin tykkään ja vaikka oli oma ruljanssi vaihtaa kaikki verhot yms., mutta lopputuloksesta tuli tosi kiva ja just sopiva syksyn tuloa varten. Nyt on taas vähäksi aikaa levollinen mieli siltäosin... ;)

      Poista