Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Keittiönremontti edistyy ja yllätyksiä paljastuu


Huh hei!

Torstaina keittiöremontti siis alkoi tavaroiden tyhjentämisellä. Nyt on päästy jo siihen vaiheeseen, että seiniltä on revitty kaikki ylimääräinen pois, paitsi yhdeltä seinältä, jolla on vielä hella ja astianpesukone toiminnassa.

Tänään paljastui lastulevyn ja pinkopahvin alta ihana lautaseinä. Ikävä kyllä emme asu hirsitalossa, mutta tämä on ihan riittävän lähellä sitä. Eikö? Minä todella toivon, että voitaisiin säilyttää tuo yksi seinä pelkästään tuolla laudalla. Levyttäis uudelleen muut seinät ja niin edelleen. Tuo on vain niin kaunis. En ensin itse ajatellut tätä, koska ajattelin pelkän laudoituksen olevan ruma. Onneksi mies mietti, että olisikohan pinkopahvikin hyvä repiä pois ennen uusia levyjä. Onneksi repi - en olisi ehkä muuten älynnyt katsoa tuota seinää uusin silmin.

Koiramme on tosi ihmeissään koko hommasta. Kaamea meteli ja tavarat missä sattuu. Mitä tämä nyt on? Aamulla oli keittiöstä hävinnyt sekä hänen ruokakuppi, että jääkaappi. Onneksi ne sentään löytyivät.

Pinkopahvin takapuolelta paljastui hauska juttu. "Secunda" leima.


Pinkopahvissa on hauskoja jälkiä mm. naulakoista ja tauluista. Komeron / kaapin kohdalla menee maalien raja. Tästä kohti olisi hauska säästää tämä pahvi ja tehdä pari taulua.


Innostuneena en voinut olla mallaamatta niitä tietokoneen avulla
tuohon paljaaseen seinään valkoisten kehysten kera :)


Tältä näytti vielä perjantaina tuo sama seinä...



Tästä kaikesta innostuneena hieman katselin pinterestistä kuvia vanhoista puuseinistä...
Ja onhan niitä. Olen ennenkin kiinnittänyt niihin huomiota ja pistänyt merkille, että ihmiset niitä rakentelee vanhoista laudoista. Miksi emme siis jättäisi sitä näkyviin, kun sellainen jo "valmiina" on.




- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti