Sivut

perjantai 21. helmikuuta 2014

Keittiöremontti alkaa - Hep!

Voi kauhistus ja voi iik kuinka ihanaa!
Odotan todella ristiriitaisin tuntein alkavaa keittiöremonttia. Aloitin eilen tyhjentämään meidän keittiötä ja tänään jatkoin. Ei ole enää kuin pari pikku kaappia tyhjentämättä, jääkaappi siirtämättä ja pieniä järjestely kysymyksiä ilmassa. Vielä hetkeksi jäävät uuni ja tiskikaappi (johon jemmasin kaikki pakolliset tarvittavat astiat) paikoilleen kun seiniä ja kattoa aletaan laittaa uuteen uskoon. Pian nekin sitten tyhjennetään ja revitään pois seinältä.

Saapi nähdä koska meillä on uusi keittiö? Toivottavasti viimeistään juhannuksena voin ihastella uutuuttaan hohtavaa keittiötä. Paljon on tehtävää ja tälle ei ole aikaa 24/7, joten pakko vaan sopeuta ajatukseen, että kyllä se joskus valmiiksi tulee.

Nyt on siis erikoisen näköistä kun kämppä pullistelee keittiön tavaroista. Olohuone tais olla ainut joka säästyi entisellään. Myöhemmin tosin koiran kipot pääsee sinne :D

Jotain tällaista perus country henkistä keittiötä on siis luvassa. Välitila on edelleen kysymysmerkki, mutta ajatus raksuttaa päässä koko ajan. Vetimetkin laitoin tuohon vain näön vuoksi. Luultavasti yläkaappeihin tulee nupit ja alas tuollaiset normaalit "kahvat". Tässä siis vain yksi kolmesta seinästä, jolle kaappeja tulee.


Päivittelen jossain vaiheessa kuvaa tästä hallitusta?kaaoksesta, joka kodissamme vallitsee.


- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti