Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Joulua ja lunta odotellessa


Minä odotan lunta ja haaveilen jo joulukuusesta. Kuusi taitaa päästä tuohon Gallopin (satulakeinu) paikalle. Se on paras ja kaunein paikka sille. Uusi valosarja täytyy kuuselle ehkä ostaa, sillä edellinen on viritetty jo ulko-ovelle ilostuttamaan kotiintulijoita. Ihanaa saada taas joulukuusi. Viimevuonna ei meillä aitoa kuusta ollutkaan kun oltiin joulun aikaan viikko poissa kotoa.

Päätin tänään kuvailla vähän kotona. Tästä ruokahuoneesta ei ole tainnut mitään erikoisen kivoja kuvia ollakkaan uudessa asussaan verhojen ja mattojen vaihdon jälkeen. Kesäiset mintunvihreät ja vaaleat värit väistyivät tummien pellavaverhojen ja ihanien siksak juuttimattojen tieltä. Ainakin hetkeksi.

Teemu Järven kettu ja jänis kortit löysivät vihdoin paikkansa vanhan radion päältä. Ne sai kauniisti nojaamaan meidän jättikäpyihin.

Mulla oli taas kuvausassari joka ensin luimisteli ulko-ovella, sitten nukahteli sohvalla ja lopulta tuli pällistelemään mitä minä oikein puuhailen. Söpöä!

Paperitähdet ovat tosi ajoissa ikkunoissa, mutta en minä niitä enää raaskinut poiskaan ottaa kun ne kerran sinne viritin aiempia kuvauksia varten. En ole niitä pitänyt vaan vielä päällä. Säästelen vielä jonkun aikaa ja sitten olkoon niiden aika. Eipä tuolla nyt ole paljoa keritty aikaa viettämään. Mitä nyt karvavauva pötköttelee paikallaan divaanilla katsellen ulos.





1 kommentti :