Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kotia & viikonlopun viettoa

Aurinkoista palmusunnuntaita!

Kotikin on päivittynyt vähän keväisempiin sävyihin. Harmittaa suuresti kun ei ole joistakin huoneista, tai oikeammin mistään huoneista kunnollisia "ennen" kuvia, sillä nyt kun tänne blogin puolelle voi tehdä näitä kodin katsauksia - ei osalle lukijoista saa minkäänlaista käsitystä siitä minkälaiselta ennen on näyttänyt.

Lastulevyä, kirkkaan keltaista, oranssia, ruman mintunvihreää ja päässä huimaavia kuvioita muovimatoissa, niistä on ehkä hyvä lähteä muodostamaan mielikuvaa. Paljon tekisin myös toisin, mutta se sitten siihen ihan uuteen kotiin joskus tulevaisuudessa.

Jokatapauksessa tässä vähän kollaaseja miltä näyttää nyt makuuhuoneessa ja juuri viime jouluksi valmistuneessa "ruokailu huoneessa".


Makuuhuonetta keväisissä petivaatteissa. Haluaisin toisen tuollaisen Ikean lack yöpöydän/laatikoston,
jotta kummallekin puolelle olisi omat. En tosin ole varma saako niitä enää Ikeasta?


 Ruokailuhuonetta. Pääsiäiskanat on jo valmiina munimaan pöydälle ;)


Tässäpä näitä. Nyt on niin ihana ilma, että me suunnataan koiran kanssa pienelle kävelylle ja sen jälkeen on luvassa jotain niinkin luksusta kuin tarjottu lounas. Toivottavasti on oikein maittavaa. Kunhan ruoka on suinkin ehtinyt laskeutua olisi tarkoitus suunnata jatkamaan uusien lenkkareiden testailua. Adios amigos!


Ps. Mitä olette mieltä? Pitäisikö blogissa olla erikseen sivut koti ja liikunta aiheisille päivityksille?






3 kommenttia :

  1. Ehdottomasti omat osiot! Enemmän kuvia saa paremman käsityksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia palautteesta! Nuista kollaaseista juu tuli hirmuisen pienet. En osaa siinäkään suhteessa vielä oikein käyttää tätä bloggeria, että kun valitsin "erittäin suuret" kuvat niin ne olisivat menneet ikäänkuin yli tämän palstatilan ja näytti erittäin tyhmältä. Siksi oli pakko tyytyä pieneen piiperrykseen.

      Poista
  2. Lisää ongelmia tuottaa se, että vaikka saan nuo välilehdet lisättyä niin en saa kirjoitettua tuonne toiselle välilehdelle mitään vaan tekstit tulee automaattisesti tähän "etusivulle". Ja tämä koti aiheinen päivitys olisi myös ihan kiva saada siirrettyä sitten sille tarkoitetulle välilehdelle. Osaako joku jeesata aloittelijaa mäessä? :)

    VastaaPoista