Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Asuntomessut

Hyvinkäällä on parhaillaan käynnissä tämän kesän asuntomessut, jotka avautuivat yleisölle viime perjantaina 12.7.2013. Messut sulkeutuvat 11.8.

Katsotaan käydäänkö itse vierailemassa, mutta olen tutustunut kohteisiin ja ideoihin netissä. Täältä pääset Hyvinkään tämän vuoden messukohteisiin ja muuhun infoon. Asuntomessujen omilta sivuilta löydät myös tulevat ja menneet asuntomessu kaupungit ja voit vaikkapa tutustua miten hakea rakentajaperheeksi.

Myös mm. iltalehti seuraa asuntomessuja. Iltalehden Asuminen sivuston alla löytyy mielenkiintoisiakin ideoita. Minun unelmakodissa on kuraeteinen kätevästi sisääntullessa, jossa karvakaverin ja miksei omatkin "tassut" saa kätevästi puhtaaksi. Ilman mattojen pois rullailuja ja kurajälkiä jotka johtavat kylpyhuoneeseen.

Seuraavassa on kiva idea toteuttaa allas tuollaisella "kivilaatalla". Ei ole liukas ja näyttää tyylikkäältä.


Kuva: Iltalehti.fi. Kuva on kohteesta 25 Lammi-Kivitalo Maja.
Iltalehden artikkeli.
Esittely kohteesta asuntomessut.fi sivuilla.

Minulla on mahtavat visiot tuollaisen toteutuksesta. Vaikka tuo on ihana, käyttäisin siihen hieman erilaisia materiaaleja. Tässä yksi all time favorite:


Tätä ehkä kura-altaaseen tummana. Muuten tämä valkoinen puhuttelisi
esim. kylpyhuoneessa tai keittiön välitilassa! Ah! :)


Ihania luonnokivilaattoja löydät mm. Majakivi Oy:ltä tai Polarkiveltä.

Tässähän tulee ihan pöhköksi kun näitä katselee. Täytyis päästä heti shoppailemaan. Enää ei puutu kun se talo mihin noita asentaa!

Tsau!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti