Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Ruokapöytä uusiksi

Koiramme söi pentuna ison (190x98) ruokapöytämme jalat ja tuoleista istuinosaa sillai kivasti tikuille. Kuvaa tästä voin laittaa kunhan projekti edistyy. Sellaset kivat ennen - jälkeen kuvat :)
Viime kesänä sain vihdoin hankittua tuon ihanan uuden ruokaryhmän tilalle. Nyt kuitenkin koon vuoksi ahdistaa keittiön puolella oleva pieni Ikean ryhmä ja päätin tilattuani ne uudet tuolit Hobbarista tehdä tuolle vanhalle pöydälle oikeutta. Säästää rahaa ja ottaa sen käyttöön.

No, hioin sitä sitten kaksi piinaavaa tuntia eilen epäkeskon kanssa ulkona! Nyt on vihdoin puupuhtaalla pinnalla ja uskallan kokeilla siihen jonkun kivan värillisen vahan päälle. Pidän sormet ristissä ettei mihinkään ole jäänyt vanhaa lakkaa.




Kuvassa oli vasta kertaalleen hiottu läpi. Aloitin 80 paperilla ja viimeiseksi vedin vielä 240. Myös pöytään kuuluvat kaksi laatikkoa hivasin. Muut osat tulevatkin sitten uudet, kun vanhat on järsitty naskalihampailla entisiksi.

Nyt malttamattomana odotan, että saisin käsiini mieleiseni vahan (eilen en tajunnut rautakaupasta ostaa vaikka käytiin). Sekä sitä, että saisi ne muut osat valmiiksi, jotta nekin uskaltaa maalata. Jalat ja muut osat aion varmaankin maalata Tikkurilan Helmi - kalustemaalilla. Kannen ja laatikon etusivut käsittelen sillä vahalla. Joko valkoinen tai joku saven harmaa hieman läpikuultavana.

Tämmöstä!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti