Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uudet keittiön tuolit

Hups!

Piti verhoja katsella mutta shoppailinkin Hobby Hall:ista uudet keittiön tuolit. Siis meillähän on aivan ihana ruokaryhmä, mutta se ei ole keittössä vaan viereisessä huoneessa. "Ruokailu" huoneessa. Kätevää, eikö :D
Sikäli ainakin, että yli vuosi sitten vitriinikaupan mukana tulleen Ikean jokkmokk ruokaryhmän tilalle haluan jotain ihan muuta. Olemme molemmat tuskastuneet pöydän pienuuteen.

No, ensin meinasin tilata pöydänkin, mutta onneksi järki puuttui peliin. Varaa ei olisi nyt oikeastaan mihinkään ylimääräiseen. Mutta nämä neljä tuolia oli yhteensä "vain" 110,-. Eli alle puoleen hintaan. Kyllä niistä voi omansa takaisin saada jos haluaa myydä.

Tuolit ovat tummanharmaalla pellava päällisellä. Sattui tässä sellainenkin yhtälö, että ne verhot mitä alunperin etsin oli tulossa keittiön solmittavien laskosverhojen tilalle. Ne eivät yltäneet koko ikkunan mittaan suojaamaan auringon häikäisyltä ja olin luvannut hoitaa jotain tilalle. Tilattuani tuolit ja kokeiltuani eräitä kaapista löytyviä verhoja äkkäsin varmaan vuoden pyykissä lojuneet tummanharmaat pellava verhot. Eikun pesuun ja ikkunaan. Suodattaa auringonvalon tehokkasti ja kauniisti, sopivat tuleviin tuoleihin toden näköisesti erinomaisesti ja ovat lisäksi "muodikkaat". Kuulemma musta kun on tulossa takaisin sisustuksen trendi väreihin.


Kuva: Hobbyhall.fi


Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Kävi kuitenkin niin, että ostin viimeiset kaksi pakkausta, eli neljä tuolia ja kuvat poistuivat lähestulkoon heti sivuilta, joten tuon parempia en tähän hätään netin syövereistäkään löytänyt. Nyt vaan sormet ristissä, että ne neljä viimeistä tosiaan tulee mulle ja ovat kunnossa! :)

Suunnittelin jo valmiiksi ostavani noihin sellaiset "kahvat" tuonne selkänojan taakse ylös. Kromin / hopean väriset. Kutakuinkin tällaiset:


Kuva: Prisma.fi


Ja se pöytä... Ahhh... Siellä Hobby Hall:issa olisi yks aika ihana. Tällainen:


Kuva: Hobbyhall.fi


Olis se vaan aika kivan näköinen. Katsoo nyt.

Meillä on minusta aika maalaishenkinen sisustus. Tai onkin. Ei nyt mikään maalaisromanttinen ehkä kuitenkaan. Eikä ole läheskään sellaista valkoista unelmaa. Nyt minua taas kuitenkin on alkanyt tökkiä tavaran "paljous". Haluaisin jotenkin karsia pois näkyviltä tavaraa tai ainakin niin, että ne olisivat jotenkin harmoniassa keskenään. Jotenkin selkeätä ja kaikki turha piilossa.

Joopa joo. Tänään viimeksi ruuvailin keittiön seinälle yhden hyllyn "johon sitten sais jotain esille". Öö... Mikä tässä nyt ei ihan kohtaa? :) Hyllyyn tuli valkoiset kiekuraiset takorauta pidikkeet ja itse hylly on kolmesta vanhasta sään harmaannuttamasta laudasta. Tämä kuitenkin sopii projektiin mitä on syntymässä niistä pitkän matkan kotiin kulkeneista laiturilaudoista. Hyllyn laudat on peräisin muualta.

Uudesta keittiön lookista kuvia myöhemmin. Nyt oli todella huono valo ja ehkäpä odotan uudet tuolitkin saapuviksi.

Saa nähdä mikä löytää ja minkälaisen harmonian. Ei ainakaan meikäläisen rahapussi... taaskaan. Olen onneton säästäjä. Tai siis sitä taitoa kun ei ikävä kyllä ole!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti