Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lomalla!

Moikkelis!

Blogissa on vietetty mennyt viikko hiljaiseloa, sillä olimme seikkailemassa rakkaassa kotimaassamme :)
Ensin suuntasimme mummon mökille ja sieltä vielä Ähtäriin ja Yyteriin. Lappiin ei tänä kesänä menty ainakaan tällä reissulla kun sinne luvattiin kylmää ja vesisadetta. Päätettiin mennä sinne joku toinen hetki. Kahtena edellisenä kesänä siellä olemmekin jo reissanneet.

Yyteriin olisi ollut ihanaa jäädä ottamaan aurinkoa vaikka pidemmäksikin aikaa, mutta koiran kanssa se on aika hankalaa. Koko päivää ei sitä voi pitää rannalla mukana, mutta autoakaan ei niin varjoon saa, että se voisi sielä kauaa odotella. Eikä olisi kiva niinkään, että toinen meistä olisi koiran kanssa ja toinen sitten yksin dyyneillä.

Joku kerta täytyy ajella ihan vaan erillinen reissu sinne ottamaan rennosti.




Ihana reissu ja nyt miettii koko ajan mitä seuraavaksi tekisi? No, pyykkiä on ainakin pestävänä.
Laskin, että mukaanlukien kotona odottaneet pyykit - on pestävänä kymmenen koneellista! Joo-o! Siinä se saa kone rumpsutella menemään vähän aikaa. Onneksi ulkona saa nyt kuivattua nopeasti kun mittari näyttää varjossa 26 astetta. Loma kelit on ainakin kohdillaan!

Laittelen reissukuvia ja uusia ideoita kunhan näistä pakollisista hommista pääsee ja saan kuvat jäsenneltyä koneelle jotenkin. Pitäisi tehdä se pikimiten, sillä esim. Ifolorilla on nyt tarjous, että 100 lomakuvaa yhdeksällä eurolla. Ei paha. Ihan kymppikuvia siis. Voisi vaihteeksi tilata niitä. Edellisistä reissuista tein sellaiset kuvakirjat. Tuli muuten aika hienot. Kannattaa kokeilla jos jaksaa vähääkään  nähdä vaivaa ja rämpytellä koneella, niin tulee kyllä todella tyylikkäät.

Noista ideoista sen verran, että raahasin vanhoja laiturilautoja mökiltä kotiin. Sellaisia ihania, veden ja ajan patinoimia. Se mihin niitä meinasin jääköön vielä pimentoon ;)

Kuulemisiin...






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti