Sivut

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Keittiö saapui

Keittiön kaapit saapuivat perjantaina ja pääsin viettämään pikkutunneille aikaa merkiten mitä missäkin on ja järjestellen paketteja jotenkin järkeviin ryhmiin, että kasaaminen olisi vähän helpompaa. Lattian olin maalannut edellisenä viikonloppuna siis kuntoon Otexilla ja Betolux akvalla. Päällimaalin sävy on Tikkurilan Mulperi. Just mukava sävy. Lämmin mutta kuitenkin sopivan vaalea ja jossain valossa jopa harmahtava. Tykkään valinnasta.


Kasaaminen alkoi vähän huvittuneissa merkeissä kun heti ensimmäinen kasattu kaappi oli väärä. Tilaukseen oli tullut vahingossa kaksi 220cm korkeaa kaappia pakastimelle ja jääkaapille. Nekun siis tulee integroiduiksi. Korkeuden olisi pitänyt olla 200cm. Keskiviikkona ne tullaan onneksi vaihtamaan. Eli meidän ei tarvitse alkaa kuskailemaan niitä jätti paketteja.

Myös kaappien asennus seinään vaatii oman kikkailunsa vanhassa talossa kun seinät ei ole mihinkään suuntaan suoria. Tässä jo jonkinlaisessa vaiheessa :) Tällähetkellä tästä kokonaisuudesta ei puutu enää kuin toisen alakaapin ovet ja laatikko... Sokkelit ja listat asennetaan sitten koko keittiöön kerralla joten kyllähän nekin siis toki puuttuu.




Meidän remontin keskellä eräs perheen jäsenemme jää hieman paitsioon :/ Tosin hän oli sitä mieltä että tuo "koppi" olisi ihan hyvä päiväuni paikka.


- Milla





1 kommentti :

  1. Voi että tulee varmaa kiva :) Varmaan rankkaa tuo remontointi, mutta lopputulos varmasti palkitsee;) ja ihana toi koira tuolla kaapissa :D

    VastaaPoista