Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Keittiöremontti jatkuu...

Kaaos ruokailuhuoneessa...
Kaikki keittiönkamat mitä nyt suinkin tässä tarvitsee siirtyi remontin tieltä viereiseen huoneeseen. Siellä on nyt kymmenen ruokatuolia ja kaksi isoa ruokapöytää, mikro, jääkaappi jne. Kyllä tässä jotenkin kituutellaan, mutta kyllä mä vaan NIIN odotan, että pääsen sit siivoilee tavarat oikeille paikoilleen.





Minähän mietin jättäväni tuon raakalauta seinän sellaiseksi kun se olikin. Kuitenkin pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyttiin yhdessä ratkaisuun maalata se samalla Tikkurilan sävyllä "paperi" kuin muutkin seinäpinnat, jotka jäävät näkyviin. Oli se vaan aika rujo luonnossa kun laudat olivat kärsineet ja osaa oli käytetty silloin aikojen alussa betonivaluissa. Nyt se on yhtenäisempi ja siistimpi. Ei ainakaan toistaiseksi harmita tuo päätös. Kuvassa vasta pohjamaalikerros ja seuraavaksi pitäis alkaa maalailee muita seiniä, että saa sit kerralla vedellä sitä pintamaalia kaikkiin. Tänään maalailin vähän pattereita kans pohjamaalilla.

Tuo muuri on yksi iso projekti sinänsä. Siitä oli piikattava kerros vanhaa rapisevaa laastia irti ja sitähän riitti. Siivo oli sit sen mukainen. Koko kämppään levis väkisin sitä ohutta valkoista kivipölyä :( Ja tuolla keittiössä siivoilin useamman tunnin sen jäljiltä.

Viime viikonloppuna keittiönlattia käytiin hiomassa tutun avustuksella oikein viimeisen päälle. Nyt se on suojattu pahvilla ja odottaa kauniin vaaleaa maalikerrosta päällensä kunhan seinät ovat valmiina kaappeja varten. Lattia saa sit kuivaa rauhassa useamman päivän ennenkuin kaapit saapuvat. Päädyttiin siis peittävään lattiamaaliin petsilakan sijaan. Petsi olisi kuitenkin ollut tosi vaikea saada oikean sävyiseksi sopimaan muutamassa huoneessa olevaan laminaattiin. Joten minusta oli kivempi ratkaisu se, että loput lattiat ovat sitten kertaheitolla ihan eriväriset. Myöhemmin siis eteisen, vessan ja yläkerranportaikon puulattiat saa tän saman sävyn.

Huhhuijjakkaa, kyllä tässä riittä tekemistä...


- Milla







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti