Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Keittiön lattian maalausta ja idea kartta

Kuvassa lattiassa on vasta valkoinen pohjamaalikerros.

Joo Mimmu, mää tiedän etten mä saa mennä tonne! Mut voisko tää remontti jo loppua? :)
Meillä maalattiin viikonloppuna kamalan katkun saattelemana tuo keittiön hiottu puulattia. Ensin maalikaupoilta hain Betolux akvaa sen nopean kuivumisen ja käryttömyytensä vuoksi. Se kun on vesiohenteinen. Helmi pohjamaalia neuvotaan Tikkurilan sivuilla laittamaan alle. 

Kuitenkin kun soitin vielä kuivumis ajoista maalilinjalle neuvottiin minua laittamaan Betolux akvan alle koko lattiaan Otex tartuntapohjamaali. On kai sitten varmempi ja estää mahdolliset oksien läpilyönnit yms. paremmin. Niinpä meillä siis todellakin kärysi viikonloppuna. En tiedä voiko tuosta kärystä tulla kipeäksi? Kurkkukipeä, kammottava olo jne.? Miksipä ei. Kamala haju se on! Hyhhyh.

Nyt on jo kolme kerrosta Betoluxiakin pinnassa sävyssä Mulperi. Pelkotilojen jälkeen se on kuin onkin juuri kiva sävy. Lattiassa on sopivan vaalea lähes valkoinen tietyssä valossa, mutta kuitenkin lämmin sävyltään sopien viereisen huoneen laminaattiin. Ja muutenkin menee yksiin paremmin esim. katon valkolakatun paneelin kanssa. Siinäkin on hitusen lämpimään taittava sävy.

Minulla iski myös sisustusblogeja selatessa jälleen kuume saada kotimme yhtenäisemmäksi ilmeeltään. Tekeehän tämän varmaan kevät intous ja keittiön edistyminenkin - halun saada kaikki yhtä kivaksi. Siinäpä riittääkin puuhaa pidemmäksikin aikaa. Päätin kuitenkin tehdä pienen idea / muistilapun itselleni. Osa kuvien tavaroista löytyy jo kotoa - osa tulossa - osa vain idean ja fiiliksen mukaan valikoitui tähän karttaan.






Ooh, että mä niin odotan sitä kun keittiö on siinä kuosissa että keittiötavarat saa kantaa sinne ja alkaa järjestelemään kodin kuntoon! Todellakin, todellakin, todellakin! 



- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti