Sivut

perjantai 3. toukokuuta 2013

Adidas Energy Boost

Lupasin aiemmin kertoa teille lisää uusista Adidas Energy Boost juoksukengistäni kunhan olisin testaillut niitä enemmän. Noh, nyt olen testaillut ja edelleen ne ovat todella mukavat. Joskus tulee edelleen pientä puutumista, mutta en ole niinkään vakuuttunut sen johtuvan kengistä.

Viimeksi eilen kävin pienen puolen tunnin lenkin noilla Adduilla ja hyvin luisti. Varsinkin nyt kun kaikki lumi ja jää on poissa niin kaikki hyvän vaimennuksen edut tulee huomioiduiksi. Markkinoilla on tosin jo uusi malli näistä. Adistar Boost lisätyllä kantavaimennuksella. Mahtaa myös pohjan kiertojäykkyydessä olla eroja kun katselee kuvistakin rakennetta. (esim. addun sivuilla, josta näkee tuon kohdan paremmin) Jonkin näköistä tukea on jalkaholvin kohdalla. Niissä on myös kiinteä iltti, jota näihinkin  Energy Boosteihin niin kaipailin. Niistä tulisi kyllä todella iso plussa näillekin. Sillä vaikka minulla ei kovin leveä jalka ole, jää iltti juuri ja juuri reunojen alle nauhat kiristäessä. Ystäväni osti nuo Adistar Boostit ja sanoi, että mikään kenkä ei ole ennen istunut suoraan niin hyvin jalkaan. Jopa minua vähän harmittaa, etten malttanut odottaa omien boostieni kanssa. Juoksutuntumaa en ole voinut koon takia verrata, mutta lähinnä jo tuon iltin vuoksi tuo Adistar olisi houkutellut ehkäpä vieläkin enemmän. Noh, mitkään kengät eivät jokatapauksessa ole ikuiset joten ensikevään uusia boosteja odotellessa? Luulenpa, että jatkoa nimittäin seuraa.


Adidas Adistar Boost / www.adidas.fi


Adidas Energy Boost/ www.adidas.fi


Lisäksi Boosteista on vielä ainakin kolmas malli, joka tulee markkinoille vasta lokakuussa. Lue lisää kengästä vaikkapa täältä ASA:n arvostelusta.

Edit: Nyt on ilmestynyt Arctic Sports Addicts:in Joonaksen blogiin myös Adistar Boosteista arvostelu. Kannattaa tsekata jos vielä mielii uusia juoksukenkiä itselleen.

Onko sinulla jo uudet juoksukengät tai omat Boostit? :)






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti