Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Grilliherkkuja

Grilli "kausi" kuten kaikki tuppaavat sanomaan, aloitettiin meillä vappuna. Silloin kaivettiin esille myös puutarha katoksen kankaat, sekä pöytäkalusto. Söimme ulkona vaikka sää olikin aika vilakka.
Grillaus jatkui viikonloppuna mukavassa säässä.

Menneen viikonlopun grilliherkkuja...


 Chorizo makkaraa, halloumia ja vihreää salaattia. Rucolaa, jääsalaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, paprikaa, basilikaa, raejuustoa...


Tähän kuului olennaisesti kotisinappi ♥




Kun tästä nyt tällainen ruoka postaus tuli niin jatketaan samalla linjalla. Tässä menneeltä viikolta päivällinen. Nuo on oikeasti hyviä, mutta hieman kyllästyttää kun en sitä chiken chikeniä tykkää syödä. En tiedä mikä siinä on, mutta mua on aina kuvottanut kana. En vaan saa sitä oikein syötyä. Ja en tiedä onko pelkkää kuvitelmaa, mutta maha on aina ollut vähän sekaisin jos on pakko ollut jossain sitä syödä. Eli vaihtoehtoja on huomattavasti vähemmän.


"Go Fat Go" päivällinen. 100g tulisesti maustettua naudan paistijauhelihaa, 40g Torino proteiini pastaa, 200g salaatti.
Helppoa ja herkullista.


Ystäväni TUORE Basilika! Nämä on olleet taas ihan mahtavia puskia.


En tiedä miten saisin nyt itseni takaisin ruotuun. Nyt on kokonainen viikko mennyt vähän miten sattuu näiden syömisten kanssa. Ruoat itsessään hyvin, mutta muusta on lipsuttukin sitten ihan miten vaan. En voi millään dietillä sanoa kyllä olleenikaan! Eli uusiksi vaan! Syön selvästi pahaan mieleeni yms. eli todellakin on lohtu syömistä! Toivon, että lämpenevä ilma ja luvattu aurinko tän suunnan tästä kääntää ja onhan ulkonakin mukavampi sitten liikkua.

Tänään lähdinkin pyöräilemään ystäväni kanssa. Tosin koko lenkki meinasi jäädä ajatus tasolle, sillä kun menin hakemaan pyörää huomasin etukumin olevan ihan pelkkä lätty! Voihan vee! Meinasin jo itkun tirauttaa kun koko ajan tuntuu, että on pelkkiä vastoin käymisiä. Reikähän sieltä löytyi sisäkumista. Noh, lenkki saatiin sitten heitettyä hienosti laina pyörällä ja mukavassa ilmassa.

Huomenna saan näillä näkymin jo omankin kykkelin kuntoon. Menen ihan liikkeeseen vaihdattaa sen kumin. Kun tuohon ei normi kokoinen sisäkumi käy, eikä omisteta rengasrautoja. Vanne ainakin säilyy parempana. Hinta ei kuulostanut minusta pahalta, kun koko setti menee 20 eurolla. Pelkkä kumi on jo puolet siitä. Tullenoo kerralla kuntoon!

Luin muuten lehdestä taas montakin eri juttua noista aiemmin sivuamistani regulaateista, happo-emäs tasapainosta ja lymfa-aineenvaihdunnasta yms... Kyllä niitä pitää päästä kokeilemaan. Ei tässä kropassa ole kaikki nyt ihan kunnossa. Taas on alkaneet päänsärytkin vaivaamaan useasti, niin pitkään kun jo hyvin menikin. Ja joo-o, näillä on niin syy seuraus suhde, syömisillä & oloilla. Oravanpyörä pyörii...

Minä tästä menen makoilemaan tän hiilareista & rasvasta turvonneen kupuni kanssa! Ugh!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti