Sivut

perjantai 24. toukokuuta 2013

Go Fat Go:n kuulumiset

Heippa kaikki!

Minulta kysyttiin aiemmin kirjoittamani päivitykseen liittyen kuinka Go Fat Go on sujunut. Noh - nolottaa ihan helvetisti myöntää, mutta huonosti! Reilut pari ensimmäistä viikkoa meni ihan hyvin, mutta sitten sorruin kerran herkkuihin ja toisen ja siinä sitä taas oltiinkin. Samassa vanhassa kuviossa.

Herkut, herkut ja herkut! Kolme suurinta ongelmaani. Lounaan ja päivällisen osalta on kylläkin pysytty paremmassa. Nyt tällä viikolla vähän sovellettu enemmän ja menty perus kotiruoalla kun taloudellinen tilanne sitä vaatii. On paljon halvempaa syödä samaa ruokaa miehen kanssa ja tehdä sellaista josta syö molemmat useamman päivän. Myös aamupalana syön kyllä aina tuon puuron.

Vastasinkin tuohon kommenttiin, että kiinnostaisiko ketään lukea muka kuinka mätä minä olenkaan? Tällainen onneton :D Mutta hei, se juuri taitaa ihmisiä myös kiinnostaa. Ei se kenelläkään niin itsestään selvyys ole se onnistuminen. Puhuttiinpa sitten diettaamisesta, lihasten kasvattamisesta, koulussa- tai vaikka töissä menestymisestä.

Tiedostan kohdallani tämän olevan erityisen vaikeaa varmaankin stressin ja heittelehtivän mielialan vuoksi. Olen muutenkin luonteeltani tulinen ja ehkä ns. taiteilija sielu :D Välillä on aikoja kun viihdyn parhaiten lähes omissa oloissani. Tulen yleensä hyvin toimeen kaikkien kanssa, mutta olen joidenkin mielestä vaikeasti lähestyttävä ja ehkä se on osittain tottakin. En päästä helposti ihmistä ihan "lähelle".

Huomaan siis herkkujen taltuttavan väsymystä ja pahaa oloa. Kuitenkin sillä seurauksella, että harmittaa. Tavoitteisiinsa kun ei voi päästä koska selkäranka ei tämän osalta pidä ollenkaan. Herkut on helpohko jättää pois, mutta myös erittäin helppo ottaa takaisin käyttöön kun pahamieli yllättää. Myös jos jotakin kivaa tapahtuu taikka keksitään vaikka mennä yhdessä jätskille!

Painonpudotusta, sitä ei ole tapahtunut. Takapakkia siis ollaan menty. Liikkuminen on ollut lähinnä koiran kanssa ulkoilua ja satunnaisia aerobisia harjoituksia, juoksu (lue hölkkä) lenkkejä ja pyöräilyä. Salilta olen edelleen pitänyt pientä taukoa kun tuntuu, että koko kroppa on ihan jumissa. Toisaalta, siellä saa sen liekin liikuntaan yleensä palamaan, joten olen kyllä suunnitellut sinne taas suuntaavani. Osaisispa sitä vaan ottaa kevyemmin.

Tässä pieniä motivaatio kuvia by google... ;)








Kesäkuun alussa voisi yrittää taas aloittaa puhtaalta pöydältä. Joku juju tähän tarviis keksiä. Näillä näkymin ja toivottavasti saan koko heinäkuun lomailla joten silloin viimeistään täytyy räjäyttää pankki! Täällä pohdin laittaakko kuvaa tän hetkisestä tilanteesta vai ei. Mieluummin laittaisin sitten niitä vertailu kuvia kunhan sellaisia saisi :D

Tuosta tulikin mieleeni, että nyt on ollut muuten paljon puhetta kaikista fitness blogeista ym., että siellä hehkutetaan kybällä omaa treeniä ja olemista. Sitten mennään kisoihin ja hups heijaa ei pärjätäkkään niinkuin kuviteltiin. En muista tarkalleen mistä blogeista lukemassani mielipide kirjoituksessa oli kyse, mutta mielestäni asia ei ole niin yksioikoinen! Minäkin seuraan muutamaa blogia oikein mielelläni ja minusta niiden kirjoittajilla on kyllä jalat maassa eivätkä yritä mitään enempää kuin ovatkaan. Itse ainakin perustin blogin oikeastaan ihan oman itseni vuoksi. Tänne voi kirjoitella omaa päätään tyhjäksi mistä huvittaa, milloin huvittaa. Myöhemmin voi seurata mitä on tullut kirjoiteltua ja tehtyä. Bonuksena tulee tietenkin se, jos niistä jutuista joku muukin kiinnostuu. Jos olisin niin fitissä kunnossa kuin ko. blogien kirjoittajat niin ihan mielelläni minäkin itseäni ja treenejäni enemmän esittelisin. Tässä ehkä pureskeltavaa monelle...

Huomenna räjäytetään muuten pankki vähän erilaisin tunnelmin... Siitä lisää myöhemmin ;)






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti