Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Eihän tämän pitänyt olla näin vaikeaa?

Viikonloppuna ajattelin vielä jonkin dieetin noudattamisen olevan helppoa ja ruoat maistui hyviltä. Kuten kyllä tänäänkin, mutta huomaan, että mitä enemmän niitä syömisiään miettii sitä enemmän murehtii / stressaa. Lisä stressiä aiheuttaa toisen puoliskon syömiset täällä kotona. Syömisestä on selvästi tullut meille "tapahtuma" ja yhdessä tekeminen. Ennen kun asusti yksin niin syömiset oli ja meni jos oli ollenkaan :) Siitä luopuminen tuntuu hankalalta.

Tänään menin nälkäisenä töistä kauppaan hakemaan puuttuvia juttuja. Ruoka odotti valmiina kotona. Ja ai että kun pakastemansikoiden jälkeen oli uusia ihania jäätelöitä... Otin lopulta yhden kismetjäätelö puikon jo käteenkin ja ajattelin suurinpiirtein syöväni sen salaa autossa ennenkuin menen kotiin. Sitten mietin, että ketä sillä huijaisin. Ja että minun on vaan nyt nälkä, äkkiä vaan kotiin syömään. Sitten olikin jo kaksi puikkoa kädessä ja ajattelin ostavani ne valmiiksi viikonloppua varten, että jos lauantaina oli sallittu pieni herkku niin olkoon tuo palkinto siitä. Ja että toinen on miehelle maistiaiseksi ettei tarvii yksin minun syödä.

Voi samperi sentään! Kuin tyhmä sitä voi ihminen ollakkaan. Mutta sinne viskasin takas altaan pohjalle ja ajattelin, että on niitä vielä myöhemminkin siellä. Kerta kaikkiaan rakastan jäätelöitä! Vitsi kun sitä on tällainen herkkusuu ja miettii mihin asti on valmis menemään ulkonäkö halujensa kanssa ja kuin tiukka tässä pitäisi olla? Faktahan nyt on kuitenkin se, että mun vanhoilla ruokailu tottumuksilla ei mitään sixpakkia saa näkyviin alkuunkaan. Eikä kyllä silläkään, että yhdistelee diettaamiseen vähän sitä ja tätä "muka sallittua". Mikäköhän olisi se paras tie? Kultainen keskitie? Joka sallii nautinnot ja suo urheilullisen vartalon vai tiukka linja ja suo jonkin asteisen tavoitteen täyttymisen.

Onhan tässä jo ihan "urheilullinen" valmiiksikin, että saavutanko sillä muuten terveellisesti syömällä ja herkut sallimalla yhtään mitään? Muuttuuko ulkokuori mihinkään?

Voi että mikä maanantai. Oikein kyllä huomaa, että on MAANANTAI! Voi että!


Siellä oli tämän lisäksi myös ihania magnum jäätelöitä, jotain erilaisia suudelmia.
Ahh... Kuva lainattu: s-kanava.fi


Minä painun nyt kuumaan suihkuun, jotta saan tämän parin tunnin ulkona seisomisen jälkeisen kohmeen pois ja sen jälkeen alan valmistamaan huomista salaatti lounasta. Ja nautin teetä ja sympatiaa!

Ainiin, jotain mukavaa sentään. Ruohonjuuren paketti saapui tänään... Siitä lisää myöhemmin. Moi!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti