Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kuntosali & uinti

Sunnuntaina iski takatalvi, nyt jo onneksi paistelee taas aurinko!

Meillä ainakin sateli ennustusten mukaisesti reippaasti ihan sitä ihteään - lunta. Mutta ei se mitään. Niinhän sitä sanotaan, että uusi lumi on vanhan surma.

Sunnuntaina tein n.45min treenin ja menin siitä vielä loppu verryttelyksi uimaan. Tein salilla vähän mitä sattuu, sillä en ole nyt käynyt kun kerran, pari viikossa niin en ole jakanut mitenkään kroppaa monelle päivälle. Nytkin oli taas viikko välissä edellisestä kerrasta.

- 10min. alkulämpö juoksumatolla.
- Askelkyykky kävely 3x20x12,5kg
- Alatalja 3x15x30kg
- Ylätalja myötäotteella 3x15x35kg
- Selänojennus vinopenkissä 3x15x5kg
- Ojentajat taljassa 3x15x30kg
- Pystypunnerrus istuen 3x10x10kg
- Vipunosto sivuille 3x10x5kg
- Parit haukka käännöt...
- En muista oliko vielä muitakin :)

Voi että näyttääkin tyhmältä kun sen kirjoittaa ylös. Nyt pitää kyl ihan ite laatia ohjelma iselleen jos ei mihinkään valmennuksiin ala. Ei tosta muuten kehitystä kyllä synny.
Uimassa vetäsin puoli kilsaa ihan väljää tahtia, mutta sykkeet oli silti ihan reippaasti koholla :D Keskisyke 152 ja maksimi 165. On se vaan niin erilaista. Ja mukavaa! Mutta hyi että alkoi ällöttää kun ui lasien kanssa niin sitä näkee sen kaiken paskan määrän. Räkäklimpit ja joitain hiutaleita & hiuksia vaan lilluu vastaan. YÄK! Haluisin mielelläni käydä useamminkin, mutta jäi vähän ällöttävä olo. Pitänee laittaa vähän palautetta. (Laitoinkin jo)

Tänään oon syönyt & juonut seuraavanlaisesti (tää on vähän myös mua itseäni varten):

Klo 8 Puoli litraa vettä, aamu proteiinipuuro mustikoilla ja kookosöljyllä.
Klo 10 pari salmiakki karkkia. (you stupid!)
Klo 10.30 Ruisleipä juustolla ja kurkulla, 1% pieni viili, lasi maitoa.
Klo 11-> Vettä salilla treenin aikana n. puoli litraa.
Klo 12.00 (välipala banaani ennen uintia)
Klo 12.50 400ml Recovery+ (SporLife Nutritionilta, kokeilemisen arvoinen tuote. Toimii!)
Klo 14.00 Lautasellinen intialaista kasvissosekeittoa+100g raejuustoa, lasi maitoa.
Klo 14.30 Pari, tai vähän enemmänkin maissi sipsejä (again, YOU STUPID!)
Klo 17.30 Pasta annos, kurkkua ja lasi maitoa
Klo 19.30 Rahkapirtelö banaanilla ja mustikoilla, vettä

Joo, tossahan sen näkee mikä menee pieleen eikä oo edes pahasta päästä. Pieniä välimässyjä, ei tarpeeks protskuja!!!, liian vähän vettä yms. yms.

Olis niin helppoa kun joku lätkis ohjeet käteen et nyt sä löysä mimmi syöt näitä ja lopetat ton ittes myrkyttämisen, mutta kun... "se ja se on niin hyvää...". Voi että! Nytkin haaveilen ensi viikonloppuna löytäväni jostain vihdoin aino jäätelön uutuusmakua suklainen mocca.

Tasan kaksi vaihtoehtoa on. (Tai oikeestaan kolme, mutta se yks ei tuu kuuloonkaan.)
Joko mä osallistuisin siihen nettivalmennukseen tai sit oikeesti laadin itse itselleni vihdoinkin järkevän ohjelman ja myöskin mitä syön! Tässä vaihtoehdossa kyllä pelkään sitä, että kun se on oma tekemä niin on jotenkin helpompi jättää noudattamatta.

Ja on itseasiassa vielä neljäskin vaihtoehto. Eli se, että maksaa ittensä kipeeksi jollekin, joka tekisi sitten ihan hlö.kohtaisen suunnitelman. Ja se yks kolmesta vaihtoehdosta on tietysti se, ettei tee asioille mitään mut siihenhän me ei aleta vai mitä? Tästä vähemmäksi harjoittelua ei ainakaan pistetä!
Harrastettava on ja juoksu hölkkälenkit tehdään sit kuin hitaasti tehdäänkin :D Ja voi kuinka mä odotan teiden sulamista ja kuivumista, että pääsee pyöräilee! Meen heti jonkun ihanan vakio lenkin!

Tässä kuvaa lokakuulta jossa paria yksityiskohtaa lukuunottamatta kunto on kyllä parempi kuin nyt ja painoa pari kiloa vähemmän. Pöh! Olispa joku oikein hyvä motivaattori kuva siitä kun on oikeesti ollut vähän paremmassa kunnossa. Tavoitteet/toiveet on kyllä jossain way beyond kaikista vanhoista.
Vaikka tiedänkin, että monet ottais mielellään edes tämmöisen kropan, mutta mä haluan muutosta! Haluan edes kerran elämässä olla niin fitissä, että esimerkiksi näkisin mulla tosiaan olevan vatsalihakset.
Ja näistä kuvistahan saa aina siedettäviä kun ottaa asennon, vetää masun sisään ja on hengittämättä! Puuh, ja hyvä tuli? :D EI TOD! Nyt prkl!


Ällöttää!


Löysin vielä tällaisen, pari vuotta sitten kesällä otetun kuvan. Siinä ollaan jo edes sinne päin tikissä. Tosta kun vielä lihasta lisää ja vähän kuoris niin avot! Ei todellakaan hyvä kuva, mutta tiedän sen itse. Nään sen peilikuvan sieluni silmin. Nyt kun pistän nuo tuularit jalkaan niin makkaroita suorastaan pursuaa vyötäröltä.




Mun kevät tavoite vois olla se vatsamakkarat piiloon projekti :) Keinot ei ole vielä ihan täysin selvillä. Tai ne tiedetään, mutta toteutus on vajavaista.

"Selkäranka" vois olla yhtälailla marketti kamaa kun ne herkut mitä kaupan hyllyt notkuu väärällään. Vai mitä?


Jään hauduttelemaan asiaa. Heips!







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti