Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ruokailuhuoneen valaisimet & viikonlopun treenit

Heipparallaa!

Sain eilen vihdoin lähdettyä kunnon lenkille! Vetäsin reippaan tunnin lenkin. Sykkeet tosin oli hieman toivottua korkeammalla. Keskisyke 153 (n.79% max.) Korkeimmillaan se kävi 180 bpm isoissa mäissä. Kaloreita paloi mittarin mukaan 522kcal. Näitä lisää! Ja aah - niin luotetun ruikkarin ansiosta (ruisleipä :D) ei mitään huonoja oloja tullut, vaan jaksoin hienosti koko matkan. Ihan lopussa alkoi jaloissa tuntua siltä, että olisi juossut pelkillä luilla. Päivällisen vetäsin vasta lenkiltä palattuani. Tänään kävin koiran kanssa vaan metsässä käyskentelemässä n. tunnin ajan. Ihana ilma!

Huomenna olisi tarkoitus mennä ensin salille vääntämään vähän rautaa ja siitä vielä uimaan. Täytynee ottaa pienet välipalat mukaan, että jaksaa! Sitä bikini challengea tässä edelleenkin pähkitään, vaaka näyttää kyllä tässä vaiheessa enemmän siltä, että kyllä siihen lähdetään. Miks ei? Sitten vähän muihin tunnelmiin...

Tässä viikon aikana on saatu uudet valaisimet nyt paikoilleen ja siirtelin paria juttua tuolla ruokailuhuoneessa muutenkin. Tulostin mm. on aina yhtä ruma, mutta kun ei se kaappinkaan mahdu.


Uudet valaisimet.


Joku tarkkasilmäinen saattaa katsoa, että on samannäköiset valaisimet kuin entinen.
Tämä on totta, mutta uudet valaisimet ovat haljaisijaltaan paljon isommat.


Siirsin tulostimen kokonaan toiseen kohtaan ettei yksi nurkka olisi kokonaan niin ahdas.
Tänään tein muuten vähän munauksen taas... Kuulun facebookissa sellaiseen suosittuun sisustusryhmään ja törmäsin siellä useampaankin samanlaisten tuolien omistajaan ja kyselin ovatko he pesseet nuita valkeita päällisiä. Ne kun likaantuvat herkästi, mutta niissä kielletään pesu. En käsitä sillä ovat kuitenkin ihan normaalia paksua 100% puuvillaa. No, eräs käyttäjä kertoikin pesseensä ihan normaalisti 40-asteen pesussa eikä mitään ollut kuulema käynyt.

Minulleppa kävi! Nimittäin ne kutistuivat! Pari senttiä. Onneksi en laittanutkaan kuin kaksi kerralla. Täytyy varmaan fiksailla niin, että pienentää sisätyynyä sen verran ettei jää kurttuun. Ja kyselin jo toimittajilta olisiko noita mahdollista hankkia uusia sitä kautta. Itse en ole meinaan ainakaan ikinä kaupassa törmännyt noin ihaniin missä olisi noin paksut ja isot rusetit/nauhat??




Tulostin siirtyi tuohon oven toiselle puolen kokonaan.
Se nyt on vähän ruma missä tahansa.

Jihaa!
Käytiin muuten toisena pääsiäispäivänä kirpparilla. Olisihan siellä ollut vaikka mitä.
Mm. vanha ihana puhelin, tai montakin mut arvatkaa... yksi niistä maksoi yli 600e! Juu, ihan oikein luitte. Siispä tyydyin pienien ja hauskojen juttujen katseluun. Silmiini osui kannukset - eivätkä ihan mitkä tahansa, vaan selvästi oikean cowboyn kannukset ;) Noi siis oikeesti silleen pyörii. Itsekin heppailua monen monta vuotta harrastaneena en ole kyllä livenä moisia nähnyt. Toivottavasti ei olekkaan kellään käytössä! Olivat kuitenkin niin hauskat ja maksoivat vaan 3,5€, joten mukaan ne tarttui. 




Minä menen nyt lämmittämään saunaa! En tiedä tuleeko kukaan muu, mutta minä menen ja tiedän, että koira sinne ainakin tulee pällistelemään ♥♥♥

Tsau!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti