Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ruokailutottumukset uusiksi & muuta pohdintaa

Hei, saanko esitellä uudet ystäväni:


OBH-Nordican keittiövaaka. Tare toiminnolla.
Ihan ykkönen ja ihanan pirteän värinenkin!


Kaupassa käyty. Ei tässä nyt ihan kaikkea ole mutta kumminkin. Tästä on hyvä aloittaa.
Ostin pakaste mustikkaa siksi, että omat mustikat alkaa pakkasesta olla vähissä ja on kiva saada
vähän vaihtelua. Omaa mustaherukkaa kun on senkin edestä :)


Tässäpä näitä. Meinasin aloittaa vähän löysemmin ja pitää esim. lauantaisin vapaamman päivän syömisien suhteen. Pienehkö herkuttelu silloin sallittu. Lisäksi aioin syödä jatkossakin 50g annospussin proteiinipuuroja (+lisukkeet) aamupalalla. Hirmuisen käteviä! Lisäksi esim. pieni hunaja lusikallinen rahkan+marjojen kanssa. Tiedän että repsahdan alta aikayksikön jos alan liian tiukaksi enkä näe siihen ehkä tässä vaiheessa syytäkään. Omaksi iloksenihan tätä projektia aloin kehittelemään.

Ja vaikka mietiskelinkin sitä Bikini Challenge nettivalmennukseen osallistumista, en todellakaan kuvitellut silläkään saavuttavani mitään bikini fitness vartaloa 10vko:n aikana. Se ei minun kropalla/taustalla liene realistista (jos kenenkään). Kyllä siihen tarvitaan enemmän aikaa, vaivaa ja ammattitaitoa taustalle!

Painoni on siis normaalipainon ylänurkilla, mutta lohdutuksesi itselleni voin ainakin yrittää uskotella, että osa siitä koostuu myös lihaksesta :) Meinasin, että kesäksi saisi peilin näkymää tiukemmaksi ja sitten elokuun lopulle on tiedossa juhlat, joihin vois ottaa sen viimeisen tavoitteen. Niihin ehtisi sitten vielä kiristellä uudelleen. Olisikohan mitenkään realistinen tavoite saada juhannukseski näillä seteillä liikunnan lisäämisen lisäksi ne muutamat kilot pois? Saapi nähdä...

Mietin nyt tässä gofatgo ruokavaliolla eteenpäin yrittämistä. (Suurpiirteittäin ainakin) Ainut pelkoni on se, ettei kroppa ala käymään säästöliekillä jos lisään myös treenejä tuntuvasti. En todellakaan halua että tavoiteltu parin kilon painon pudotus tapahtuisi lihaksesta. Päinvastoin! Toivoisin saavani rasvaprosenttia alemmas ja näin lisää lihaserottuvuutta. Katsoopi sitten mitä sieltä peilistä näkyisi. Sitten voisi katsella uudemman kerran mihin suuntaan lähtee. Aika pikkuruinenhan minä loppujen lopuksi olen, että periaatteesa lihaskin on kyllä erittäin tervetullutta.

Jospa kuitenkin täksi kesäksi ottaisi sen irti mitä tästä kropasta on tällä erää otettavissa ja sitten alkaisi syksymmällä kasvattelemaan lihasta jos siltä tuntuu :) Kaikkea kun ei voi heti saada eikä helpolla.

Tein tänään vähän koemielessä lounaan noilla määrillä. Paitsi, että jostain syystä vetäisin raejuustoa lautaselle 100g, ohjeen 25g sijaan ja tein kasviksina porkkanaa mikä on ihan täyttä sokeria!? Baaad... Mutta hirveen hyvää oli, ja eiköhän tohon parsakaali yms. linjaan ehdi sata kertaa kyllästyä kumminkin. Taisi tämä voittaa terveydellään kuitenkin monet muut minunkin syömäni lounaat vaikka tässä puolenvuoden aikana?


Ja joo, paistoin myös sipulia jauhelihan kyljessä vastoin ohjetta.


Kai tällä voi liikkelle lähteä ja katsella tässä heti ensimmäisen viikon jälkeen mihin suuntaan lähtee. Kyllähän sitä tuntee miten palautuu ja jaksaa treenata. Seurailen painoa ja yleistäkin jaksamista ja mietin sitten uudelleen taas. Vinkit ja palautteet & palautukset maan pinnalle on enemmän kuin tervetulleita :)
Tässä ollaan ihan sokkona liikenteessä nähkääs! Olisi ehkä kannattanut olla vähän enemmän koulussa kuulolla. Eh...

Ollaan kuulolla!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti