Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Succeed where others fail

Olenko sittenkin ihan tavallinen laiskiainen? Niinkuin "kaikki muutkin"?

Eivaanjaksa ja eivaanonnistu tulivat vissiin kylään viikonloppuna. Meni koko viikonloppu niin terveellisemmän ruokavalion kuin melkein kaiken muunkin suhteen vähän niin ja näin. Ja nyt on TODELLA turvonnut ja ällöttävä olo. Voihan kääk. Miten tämä nyt näin? Ja joo, tänäänkin jatkui samaa huonoa rataa....
Tuntuu, että mitä enemmän miettii omia virheitään ja vaikka nyt sitten painon/rasvan pudotusta, sitä enemmän suolaa omaa tekemistään ja tavoitteisiin pääsyään! Onnetonta, ei voi muuta sanoa. Kertakaikkiaan onnetonta. Huomaan kyllä, että tällä kaikella on taustalla myös muuta mitä en halua tässä eritellä sen tarkemmin. Mutta koko muukin elämä todellakin vaikuttaa näihin mun omiin juttuihin. Tottakai.

Niin kyllä tuli ihana anoppikin kylään perjantaina. Pesemään mun kanssa meidän ikkunat. Niitä riitti ja riittää vielä jatkossakin. Yläkerta jätettiin suosiolla johonkin muuhun kertaan. Eihän niitä kukaan paljon edes kukaan katsele. Kaikki alakerran ikkunat pestiin ja ai että kun tulikin kivan näköistä. Tuntuu koko koti paljon puhtaammalta.
I-h-a-n-a-a!

Olisikos teillä rakkaat lukijat jotain ennen kokemattoman hyvää motivaatio vinkkiä! Ette voi edes kuvitella kuin tyhmä olo sitä on. Kaks viikkoa ihan hukkaan tota diettiä. Idiootti ihminen voi ollakkin, olisin puolessa välissä niin ei kun heitän kaiken hukkaan herkkujen takia. Tyhmä, tyhmempi, tyhmin ja ei olo ainakaan näistä  parane.
Lisäksi olen ihan armottoman väsynyt ollut tänään ja viikonloppukin meni ihme olotilojen siivittämänä. Osan syystä vieritän kyllä keväisen riesan ja siitä johtuvan allergialääkkeiden käytön niskaan.


kuva: www.mindmotive.com


Yritän, stressaan, sorrun ja olen kohta vaan kauempana tavoitteista kuin alunperinkään.
Succeed where others fail - vois olla mun motto, mutta miten saada se toteutumaan käytännössä ;)

Tällaista rypemistä täällä taas, sori tästä vuodatuksesta. Vinkkejä vastaanotetaan enemmän kuin mielellään!







2 kommenttia :

  1. Repsahdukseen kannattaa suhtautua samalla tavalla kuin jos peruuttaisit autoosi naarmun parkkipaikalla. Eli lyhyet harmittelut että näin pääsi käymään, ensi kerralla varovaisemmat peruuttelut :) Ei niin että kun tässä kerran naarmu tuli, niin naarmutellaan nyt sitten koko auto paskaksi, pelihän on jo menetetty :D Yhdestä viikonloppurepsahduksesta ei projektisi kaadu, kun et jää vellomaan noihin syövereihin :)

    Itselläni toimii motivointikeinona se, että laitan treenivaatteet päälle jo hyvissä ajoin - tuntuisi tyhmältä hengata niissä koko ilta eli on "pakko" lähteä liikkumaan. Toinen itselläni toimiva kikka on luvata itselleen että on pakko käydä treenaamassa vain vartin verran, sen jälkeen saa lähteä pois - koskaan en ole lähtenyt sen vartin jälkeen pois :)

    En tiedä mitä allergialääkettä käytät, mutta itselläni cetirizin toimii unilääkkeen tavoin, loratadin ei väsytä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon kommentista! :)

      Vois kyllä kokeilla tota loratadinia. Mulla nyt esim. Xyzal käytössä ja ohjeenahan on että voi ottaa illalla jos väsyttää, mutta ei se oikein auta kun pahimpana aikana pitää ottaa useampi päivässä. Ja toisena on sitten duactit mitkä auttaa oireisiin parhaiten, mutta niitähän ei voi pitkään yhteen soittoon syödä ja epäilen niiden muutenkin nykyään aiheuttavan mulle epämääräistä huonoa oloa. Ne lisäksi nykyään valvottaa ihan hirveästi eli niitä en pysty ottaa muutakuin aamuisin. Voi näitä :)

      Poista