Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Raakasuklaa

Lupasin aiemmin kertoa postin kantamasta Ruohonjuuren paketista lisää...

No, tilasin sieltä Cocovin kookosöljyn lisäksi vähän herkkuja.
Raakasuklaalla päällystettyjä mulperimarjoja sekä valmiin raakasuklaan valmistuspaketin. Päätin testata ensin tuolla suklaan tekemistä. Tähän asti olen ostanut valmiita raakasuklaita ja kotoa ei löydy kaikkia tarvittavia aineksia, joten päädyin ensin tilaamaan tuon ja jos oikein innostun niin tilailen/ostan sitten pikkuhiljaa aineksia kotiin enemmänkin.


Noi marjat on IHANIA! Nams!


Niille joille Ruohonjuuri yrityksenä / kauppana on uusi, suositellen lämpimästi tutustumaan. Pääset nettikauppaan TÄSTÄ! Sieltä saa vaikka mitä ihania herkkuja ja kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Toimitus on aina nopea ja he lisäävät aina pakettiin jonkin pienen yllätyksen tilaajalahjaksi.




Ostin myös perjantain kaupunki reissulla Yogi-tean Choko suklaateetä. Maku ei ollut niin suklainen kuin odotin, kun myyjäkin sitä kehui, mutta erittäin hyvä kuitenkin. Enemmän ehkä kanelinen ja mausteinen. Lämmittää kehon lisäksi myös sielua ;) Ja se tuoksu...

Yogi teellä on muitakin ihania makuja! Suosittelen kaikille teen ystäville! Myös Sonnentor:in Suojelusenkeli tee on ollut mun lemppari jonkin aikaa. Sitä ei näytä ikävä kyllä enää ainakaan ruohonjuuren nettikaupassa vaan olevan.


Suosittelen! Kuva lainattu ruohonjuuri.fi sivuilta.


Itseasiassa menenkin tästä keittämään kupposen kuumaa!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti