Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Päivän ruoat & treenejä

Tsau!

Ainakin hetkellinen parannus on taas tapahtunut. Eikun siis parannus on tapahtunut!?
Maanantaina pidin lepopäivän sunnuntaisen salin & uinnin jälkeen. Olin jotenkin töistä tullessani ihan loppu ja paleli niin, että illalla istuin minulle poikkeuksellisen pitkään saunassa. Hytisin vielä sielläkin kylmästä.

Tiistaina tulin töistä ja kävin ensin koiran kanssa tunnin kävlelyllä. Minulle tulee aina huono omatunto jos koira ei ole päässyt mihinkään ja itse lähden liikkumaan. Myöhemmin kävin vielä juoksemassa. Piti käydä ensin vähän lyhyempi, mutta jostain sisuuntuneena juoksinkin taas tunnin lenkin (sis. verryttelyt) :) Ihan jees!
Sykkeet huiteli kylläkin taas pilvissä ja mittari kertoi ilosanomaa: maksimisuorituskyky parantumassa! Mutta hei, vaikka matka on mäkinen en kävellyt askeltakaan välissä. Pieni se on pienkin juoksu/hölkkä askel, mutta kävelyksi ei kai kukaan voi niitä morkata ;) Matkaa tuli aika tarkkaan 8km.

Eilen eli keskiviikkona tein saman homman. Ensin koiran kanssa lenkki n.45min. reipasta kävelyä, pieni tankkaus ja sitten salille vielä tunniksi. Nyt sain vähän monipuolisemmin tehtyä koko kropan. Lopuksi juoksin vielä 10min. matolla loppuverryttelyksi.
Pallottelen edelleen niiden kahden vaihtoehdon välissä. Koittaa nyt ihan itsekseen tsempata ja säästää vähän muuhun rahaa, vai osallistua siihen fitfarmin nettivalmennukseen. Eihän se hinta kyllä paha ole 8,90,- / viikko.

Syömiset näytti eilen tältä:


Tostahan noita voi edelleen vähän mietiskellen katsella...


Joku ehkä ihmettelee esim. 300g viiliä, mutta olen mennyt aamuvuoroon ja söin kotona aamupuuron jo viiden jälkeen. Lounas on n. 11.30, joten söin siinä välissä yhden välipalan ja toisen kotiin tullessani ja olen näitä sitten listaan lisätessäni yhdistellyt.

Netissä on monenlaisia kalorilaskureita yms. joista tämä finelin ruokakori on suhteellisen pätevä. Kylläkin toisesta ohjelmasta löytyi esim. elovenan proteiini puuro suoraan, tässä ei. Sitten lätkäisin miten sattuu sinne uton oikean grammamäärän puuroa ja toisen soijaproteiinia. Protskun määrä kyllä ei täsmää mitenkään, sillä yksi annos pussi elovenan puuroa (50g) sisältää 13g proteiinia. Joten 5 grammassa 58-prosenttista proteiini jauhetta ei mitenkään voi olla täsmäävää määrää. Kunnon aivopieru ajatus tuo :) Kunhan lätkin sen jotenkin. Toinen mitä ei täältä löytynyt on kookosöljy. Ainiin, yksi on myös rasvaton maito! Mä en vaan löydä sitä, vaikka en voi kyllä käsittää miksei sitä olisi, kun muita maitoja on monta vaihtoehtoa mistä valita. Sekin nyt ehkä tuolla jotain vääristää.

Toinen paikka mihin huvikseen tein tunnukset on kiloklubi. Mutta se tuntui vähän turhan monimutkaiselta omaa tarkoitusta varten. Tietysti siellä pystyisi pitämään "päiväkirjaa" ja seuraamaan toteutuneita kaloreita yms. mutta en ihan tuollaista ehkä kaipaa. Ihan näppärän näköinen kuitenkin. Sieltä taas löytyi joitain ravintoaineita mitä finelistä ei.

Tänään kävin vajaan tunnin aamulenkin koiran kanssa ja vetelin vasta sen jälkeen aamupalat naamariin. Toimii tai ei, ei siitä haittaakaan hirveästi ole ja tuli taas ihan hyvä fiilis. Tästähän on hyvinkin eriäviä mielipiteitä. Nykyään kyllä monet, varsinkin fitness puolen kilpailijat (bikini fitness, fitness) suosii tyhjällä vatsalla tehtyjä aamuaerobisia. Ainakin sellaiset ketä olen seuraillut. Artikkeleitakin on puolesta ja vastaan. Tässä yksi vastaan, joiden "väittämät" ovat kyllä eittämättä aika varteenotettavia. Ravaatko turhaan tyhjällä mahalla?
PT, TH-Valmennuksen sivuilla näkyy olevan muitakin vähintäänkin mielenkiintoisia artikkeleita. Varmasti tutustumisen arvoinen saitti!

No, se siitä ja loput muista. Huomenna taas salille tai jos hyvä ilma on niin ulos töiden jälkeen...

Jatketaan taas, moiks!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti