Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Rucolasalaatti & rahkapirtelö

Toissapäivä oli HUONO päivä... Ryvin omassa huonossa olossani ja olin jotenkin ihan maassa. Taidan olla vähän taiteilija sielu siinä suhteessa, että mieli voi heitellä ihan miten sattuu. Maanantaina oli ihana päivä, aurinko paistoi. Tiistaina kun satoi vettä olin sisällä, laiskistuin ja masennuin. Söinkin ihan luvattomasti.

Eilen oli taas aurinkoinen ja hyvä päivä. Fiiliksetkin sen mukaiset. Mietinkin iltalenkillä, että miten sitä saisi aina huonolla hetkellä itsensä siihen modiin ettei se kökkö olo kuitenkaan kestä ikuisesti ja miettis vaan jo uutta parempaa päivää. Aina se on jokatapauksessa tullut! Ennenmmin tai myöhemmin.

Huomaan stressaavani aika paljon tästä uuden terveellisemmän ruokavalion noudattamisesta. Haluaisin kuitenkin jatkaa sitä pidemmällekin. Tietty välillä voi syödä vapaammin jne. Mutta arkena kun pitäisi ruokkia kahta ihmistä, tuntuu jotenkin rassaavalta aina miettiä mitä itse tarvii, mitä toinen syö, paljonko tarvitsee mitäkin ja olenko nyt varmasti tehnyt huomiselle kaikki eväät. Miten sen saisikaan helpommaksi?


Rucola, tonnikala salaattia. Nam!


Eilen söin jauheliha salaattia. Vähän kuin ihanaa tacosalaattia, mutta kevyemmässä muodossa. Rucola on vaan nii-in hyvää. Samalla kaavalla tehty kuin viimeviikon tonnikala salaatti. Nyt tietysti jauheliha oli vain ottanut tuon tonnikalan paikan. Ja pistin siis jauhelihan lämpimänä salaattin ja puputin menemään. Sitä on vielä evääksikin tänään :) Jauheliha pakattuna eri purkkiin, että taas saa lämpimäksi.

Salaatissa oli:

100g      Tonnikalaa vedessä / 100g paistettua naudan paistijauhelihaa tulisesti maustettuna.
n.50g     Raejuustoa.
n.100g   Rucolaa & frisee salaattia.
n.100g   Kirsikkatomaatteja, kurkkua & paprikaa.


Iltapala rahkaan saa muuten kivaa vaihtelua tekemällä siitä pirtelön! Vähän rahkan ja marjojen sekaan rasvatonta maitoa ja blenderillä ympäri. Hyvää ja terveellisempää kuin jätski pirtelö.

Yksi annos:

250g     Valion pehmeä rasvaton maitorahka.
100g     Mustikoita.
1/2 tl     Hunajaa.
n.1/2dl  Valion rasvatonta maitoa.


Mustikka - maitorahka pirtelöt.


Tämä lähtee nyt töihin ja sitten onkin luvassa siivousta. Ja viikonloppuna näillä näkymin ikkunan pesua. Mun favorit hommaa (INHOKKI!). Nauttikaa päivästä!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti