Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Salia & väsymystä

Eilen meni aamupala, lounas + välipala "ohjeen" mukaisesti, mutta päivällinen ja "iltapala" vaihtui herkuttelun puolelle. Olin luvannut itselleni jo viikolla, että maanantaina aloitetaan virallisesti ja sitä ennen eli nyt viikonloppuna on lupa metsästää uutta Aino Suklainen mokkaunelma jäätelöä ja ottaa pienet maistajaiset.
Ja ai ai kun olikin super hyvää! Tuosta ruokavaliosta askarruttaa muuten eritoten yksi asia. Miten se raejuusto lounaalla voi olla muka vain 25g? Sehän on tyyliin yks ruokalusikallinen. Naurettavan pieni annos. Onkohan se ihan oikein?

Tänään takaisin ruotuun ja aamupalan jälkeen salille:


Sitä ihteään!


- Etuvipunosto vinopenkissä. Tämä oli ihan kokeilu. (vinkki otettu Fast.tv:n arkistoista) Ihan hauskoja vinkkejä voi sieltä napata! Tosin siellä tuosta puhutaan "taka olkapää" liikkeenä? Eikö enemmän takaosa tule mukaan esim. tehdessä vipunosto sivuille kulmassa tai alataljassa. Rupesin miettimään liikaa josta seuraa tämä kyseenalaistaminen.*
- Alataljasoutu.
- Hauiskääntö.
- Pystysoutu.
- Pystypunnerrus käsipainoilla.
- Pull over tangolla ylätaljassa. Vai voikohan sitä nyt sanoa siksi? Lihaskunto harj. anatomia sanoo: Alaspainallus suorin käsin. Piti oikein ruveta tätä tutkimaan kun mietin että miksikä tätä liikettä sanotaan.
Youtubesta löytyi ainakin Pull overilla parit tutun näköiset liikesarjat.
- Vipunosto sivuille.
- Ojentajapunnerrus ylätaljassa.
- Kahden käden ojentajapunnerrus käsipainolla.
- Selänojennus.
- Hoover.


* Vielä noista "takaolkapää" liikkeistä. Minulla ainakin lukee muistiinpanoissa kuntosaliharjoittelusta seuraavasti;
Kolmen suunnan hartiat. Etuvipunosto, vipunosto sivuille ja vipunosto sivuille kulmassa. Tämä siis viisamman päästä silloin ja olettaisin sen tarkoittaneen sitä, että hartialihaksen kaikki osat tulee näin käytyä läpi. Olenkohan ihan hakoteillä...

Muistaakseni tämän päivän liikkeet oli tuossa. Aikaa meni salilla kokonaisuudessaan n. 50 min.
En vielä mitään ohjelmaa ole paperille vääntänyt, mutta mietin, että jos jakaisi vähän kahtia ja pyörittäis niitä sitten 3 kertaa viikossa. Ja aina seuraavalle viikolle se yksi "ylijäävä" you know. Jalat, selkä ja kädet, rinta + kumpaankin treenin vatsalihasliikkeet ym. Ja aerobisia sitten 2-3 krt. viikossa. Näin ainakin alkuun.

Tässä tosin juuri rupesin pähkäilemään, että pitäisikö nuo jakaa erilailla? Eli, että yhdessä treenissä käsistä on esim. ojentajat, ja sitten toisessa haukat ym. Sama jaloissa. Eli, että ojentaja/koukistaja parit olisi jaettu erikseen. Kuitenkin monet liikkeet mitä teen on monipuolisia ja niissä on monta suorittajaa jokatapauksessa. Esim. askelkyykky kävely tai mave. Näihinkin taitaa olla sata eriävää mielipidettä jokatapauksessa.

Liikaa päässä kerralla! Ja olen jotenkin hirveen väsynyt. En vaan saa aamuisin nykyään nukuttua vaikka saisi nukkua niin pitkään kuin huvittaa. Tänäänkin heräsin jo 7 aikaan kun mies nousi ylös enkä saanut enää unta vaikka yritin. No jotain plussaa oli se, että olin sitten jo 9.00 aikaan salilla ja sain treenailla ihan yksinäni.


Vaikka ei vielä parempi kroppa olekkaan niin rakastan BB:n vaatteita.
Hyvän näköisiä, mukavia ja toiminnallisia. Hyvin suunniteltuja.
Miinusta ainoastaan hinnasta :D Tänään oli pirteän limen vuoro!
Ja kuva tärähtänyt kuten ottajansakin. Lievästi hulluhan sitä pitääkin olla, että jaksaa?


Riippuen fiiliksistä ajattelin käydä iltapäivällä vielä pikku lenkin. Joko koiran kanssa tai yksinäni. Nyt taidan mennä pikku päikkäireille. Ja anteeksi muuten kaikista lukuisista kirjoitusvirheistä. See you!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti