Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kevään ensimmäinen pyörälenkki

Nyt on pyörä kaivettu esiin naftaliinista ja käyty rullailemassa ensimmäinen pieni puolentunnin lenkki. Sää oli just passeli. Pää vähän jääty ja aurinkolasit unohtui kotiin. Muuten meni ihan nappiin. Ei voi todeta muuta kuin, että pyöräni on edelleen ROCK ja jalat on mulla kyllä ihan jumissa. Siis voi luoja! Hapottaa samantien kun vähän kovempaa koittaa polkea. Onneton kestävyys kunto + huono lihashuolto = ihan pepusta! Pitäisi ihan oikeesti oikeesti päästä nyt hierojalle.

Ostin siis viime keväänä uuden pyörän. FELT 29" nine sportin. Kyllästyin lopullisesti mun lelumaasturiin ja se oli tosiaankin ihan loppuun ajettu.

Tämä on kyllä mainio pyörä ja rullaa hienosti vaikka onkin "maastopyörä". Kyllä tänäänkin tosin mietin olisiko itsellä kuitenkin enemmän käyttöä hybridille tai cyclocrossarille. Mutta eiköhän se ole ennemän kiinni näistä olemattomista kestävyys"urheilijan" jalkalihaksista, jotka eivät siis jaksa tarpeeksi pyöritellä :D Kai se siitä, jos alkaa käymään säännöllisesti ulkoiluttamassa tätä. Tietkin lupaavasti kuivuvat. Ja kesäisin täälläkin on kivoja hiekkatie pätkiä, joten niille tämä sopii erinomaisesti eikä tunnu todellakaan raskaalta! Kannattaa miettiä kyllä tarkkaan uutta pyörää hankkiessa missä, miten ja kuinka paljon sillä aikoo polkea.




Kuukauden päästä olisi yksi pyöräilytapahtumakin. Noin 70km olisi matkaa. Viime kesänä ajelin pariinkin kertaan yhtä 34km:n lenkkiä. Muiden lisäksi siis. Joten eiköhän tuo 70 menisi siinä missä sekin kun on vaan evästä ja taitaa siellä olla tankkauspisteitäkin. Peppu sitten hellänä seuraavana päivänä.


Onpas taas ontuvaa tekstiä. Pahoittelut siitä. Pyöräilemisiin!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti